Als koken een passie is en een jongensdroom werkelijkheid wordt…
Na mijn opleiding in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde en stages in ’t Hommelhof (Watou), café De La Paix (Poperinge) en restaurant Pegasus (Poperinge), ging ik in 2003 aan de slag als kok bij Stefaan in ’t Hommelhof, dit gedurende een twaalftal jaren. Hier leerde ik de kneepjes van het vak.
Toen ik in 2015 te horen kreeg dat ik papa werd van een tweeling, Bo en Ella Lanszweert, B.E.L., werd het tijd om een andere weg in te slaan. Ik ging aan de slag bij Edmar catering in Veurne (nu De Traiteur in Nieuwpoort).
In augustus 2018 ging ik een nieuwe uitdaging aan als chef-kok in Huize Zonnelied in Ieper. Ik kook er met hart en ziel voor de bewoners en laat hen genieten van kleine of grote lekkernijen wat ik ook in de toekomst wil blijven doen.
Maar aangezien koken mijn passie is en ik deze passie wil delen met iedereen, start ik samen met mijn gezin Traiteur B.E.L.!
Hopelijk slagen we erin om deze passie met jullie allemaal te delen en jullie volop te laten genieten!
Tot binnenkort!
Team B.E.L.
David & Marlies
Bo & Ella