
Lekker genieten, voor elk wat wils
Over ons
Als koken een passie is en een jongensdroom werkelijkheid wordt…
Van kinds been af ben ik gepassioneerd door koken, wat er voor zorgde dat de enige juiste opleiding deze van kok was, dit in hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Verschillende stages, heb ik met vuur en passie doorlopen om dan in 2003 de hotelschool te verlaten en aan de slag te gaan als kok bij Stefaan in t’ Hommelhof. Gedurende een twaalftal jaren leerde ik hier de kneepjes van het vak en bleef koken een passie.
Toen ik in 2015 te horen kreeg dat ik papa werd van een tweeling, Bo en Ella Lanszweert, B.E.L., werd het tijd om een andere weg in te slaan. Wat meer avonden en weekendjes samen kunnen door brengen met mijn gezin, stonden voorop. Vandaar de keuze om aan de slag te gaan bij Edmar Catering in Veurne waar koken de basis was en catering dit aanvulde.
In 2018 ging ik een volledig nieuwe uitdaging aan, Chef- Kok in WZC Huize Zonnelied in Ieper. Hier kook ik tot op vandaag nog steeds met hart en ziel voor de bewoners en laat hen iedere dag genieten van kleine of grote lekkernijen.
Aangezien koken mijn passie is en ik deze passie met zo veel mogelijk mensen wil delen, ben ik 2020 samen met mijn gezin de uitdaging aangegaan om Traiteur B.E.L. op te richten. Wat klein begon, is ondertussen al wat groter geworden. Maar deze passie kunnen delen en iedereen van heel veel lekkers laten genieten is een uitdaging die we met veel plezier zijn aangegaan en ook in de toekomst zullen verder zetten!
Hopelijk tot binnenkort!
Team B.E.L.
David & Marlies
Bo en Ella
FAQ's
Cash of vooraf via overschrijving op het bankrekeningnummer BE 52 1030 6821 4209. Indien factuur gewenst, gelieve dit vooraf door te geven. Alle prijzen zijn inclusief 6% btw, tenzij anders vermeld.
Deze zijn mogelijk tot 7 dagen op voorhand en zijn pas definitief na bevestiging. Afhaling bij ons is mogelijk. Dag en uur wordt vooraf besproken. Vanaf 15 personen kunnen wij eventueel aan huis leveren. Bij verplaatsingen verder dan 15 kilometer, rekenen we een verplaatsingsvergoeding.
Wij rekenen borg voor ons materiaal. Deze wordt terug betaald bij het volledig en netjes afgewassen terug brengen.
Team B.E.L. wil iedereen laten genieten van lekkere gerechten. Aangezien lekker eten voor ons het belangrijkste is, voorzien wij niet in drank en werken wij niet met personeel of bediening aan tafel.
Voor feestjes kijken we wat uw wensen zijn en onze mogelijkheden. Stel uw vraag en dan geven wij zo vlug mogelijk een antwoordje.